"Değerli olan her şey ölçülemez, ölçülebilen her şey değerli değildir." Albert Einstein
Emlak Danışmanları İçin En İyi 5 Harekete Geçirici Mesaj

Bir emlak danışmanı olarak, içerik pazarlamanın potansiyel müşteri yaratma çabalarınız için ne kadar önemli olduğuna dair vızıltıları duymuşsunuzdur. Emlakçılar, sosyal medya ve diğer mecralar aracılığıyla paylaşılabilecek değerli içerikler oluşturarak pazar uzmanlıklarını gösterebilir ve potansiyel müşteriler için bilgi sağlayabilir. Ardından, blogunuzda ve diğer mecralarda harekete geçirici mesajlar (CTA'lar) oluşturarak potansiyel müşteri dönüşümlerini artırabilirsiniz.

Peki, emlak sektöründe ne tür CTA'lar çalışıyor? Emlakbroker.com ekibi sizin için müşterilerinizin dikkatini çekecek CTA'ları araştırdı:

1. Piyasa dışı mülkler

Bunlar, özellikle envanterin hızla hareket edebileceği güçlü pazarlarda ve mahallelerde, yaşayacak bir yer arayan insanlar için harika bir ayardır. Onlara “açık piyasada listelenmeyen” seçenekler sunarak, çalıştığınız pazarın nabzını tutan ve hatta başka kimsenin sahip olmadığı listelere sahip olduğunuzu gösterebilirsiniz.

2. Ev satın alma sınıfları

Bunlar, sizi potansiyel müşterilerle yüz yüze getiren mükemmel bir tekliftir. Düzenli olarak ücretsiz dersler sunarak (aylık tavsiye ediyoruz), insanlar ev satın alma süreci hakkında gündelik ve bilgilendirici bir şekilde bilgi edinebilecekler. Bu aynı zamanda çok "paylaşılabilir" bir içeriktir, çünkü insanlar yakın çevresindeki birilerinin muhtemelen satın bir ev satın alacağını biliyor olabilir.

3. "Gizli bakış" kılavuzları

Yaklaşan apartman projeleri veya diğer gelişmeler hakkında içeriden bilgi vermek, piyasa bilgisine sahip olduğunuzu gösterebilir. Ayrıca, fiyatlandırma, proje süreci, kat planları vb. hakkında somut bilgiler sağlayarak, yaklaşan bir gelişme hakkında bilgi almak için tek durak noktası olabilirsiniz.

4. Web seminerleri

Bu önceden kaydedilmiş seminerler, potansiyel bir müşterinin duyularına sadece metin okumanın dışında hitap eden harika tekliflerdir. Ziyaretçileriniz, sesinizi ve bir sunumunuzu kaydederek, bir emlakçı olarak sizinle bir ilişki kurmaya başlıyorlar. Ayrıca bu ortam aracılığıyla daha dinamik multimedya bilgileri de sağlayabilirsiniz.

5. Piyasa istatistikleri

Çoğu pazarda, insanların her ay işlemlerle ilgili mahalle düzeyindeki ayrıntıları izlemesi zahmetli olabilir. Pek çok insan “sayı insanıdır” ve nerede yaşayacağına karar verirken bu tür bilgileri sever. Bu bilgileri onlara sağlamak onlara zaman kazandırabilir ve potansiyel müşteriler için değer yaratabilir.

Araştırdığımız bu bilgiler, büyük başarı elde eden danışmanların müşteri adaylarını çekmek için harika CTA'larını içeriyor. Her biri, müşteriye bilgi veren ve emlakçıyı bir pazar lideri olarak gösteren farklı bir değer sunuyor.

Sizde bu bilgiler ışığında akıllıca tasarlanmış CTA'lar sunmak için zaman ayırın.

DİĞER HABER
30 Nisan 2024