"Değerli olan her şey ölçülemez, ölçülebilen her şey değerli değildir." Albert Einstein
Bu PropTech Girişimleri Emlak İşlerinizi Sonsuza Dek Değiştiriyor

OpenSignal

OpenSignal, düşündükleri herhangi bir mülk için mobil sinyal kalitesini ölçmek isteyen alıcılar, kiracılar ve yatırımcılar için mükemmel bir uygulama. Uygulama ayrıca yakındaki wifi ağlarını bulmanızı ve belirli bir alanda hangi ağın en iyi kapsama alanına sahip olduğunu görmenizi sağlıyor. iOS ve Android'de kullanılabilir.

AirVisual

AirVisual, satın almayı veya kiralamayı düşündüğünüz bir bölgedeki hava kalitesini kontrol etmenizi sağlayan bir uygulamadır. Uygulamanın arkasındaki şirket olan IQAir, dünya çapında hava kalitesini izlemek ve iyileştirmek için Greenpeace ve BM gibi kuruluşlarla birlikte çalışıyor. iOS ve Android'de kullanılabilir.

WiredScore

WiredScore, bir binanın dijital altyapısının kalitesini derecelendirmenin bir yolu. Uygulama, kiracıların, kiralamaya kaydolmadan önce kullanılabilecek internet erişim düzeyini anlamalarını sağlıyor. Ev sahipleri, binalarının puanını yeni kiracıları anlamak, iyileştirmek ve tanıtmak için WiredScore'u kullanabilir.

Sun Seeke

Mülk avcılarına genellikle bir mülkü günün farklı saatlerinde birden çok kez görmeleri tavsiye edilir. Bunun bir nedeni, ışık değiştikçe nasıl göründüğünü ve hissettirdiğini görmektir. Olağanüstü Sun Seeker uygulaması, yeni bir evin her mevsimde nasıl görüneceğini tahmin ederek yıl boyunca güneşin yolunu takip etmenizi sağlar. iOS ve Android'de.

DocuSign

DocuSign, emlakla ilgilenen herkesimin karantinadan sonra giderek daha fazla çevrimiçi araştırmalara yöneldiğini biliyoruz. Emlak sektörü karantina sırasında bu teknolojilerle gerçekten de kendine geldi. Girişim, bir e-İmza kullanarak belgeleri imzalamanıza sağlıyor. Bu kolaylık, kiracılık sözleşmeleri, belgeler ve referanslar gibi şeylerin çevrimiçi olarak tamamlanabileceği anlamına geliyor. Girişim, 50.000'den fazla gayrimenkul uzmanının uygulamayı kullandığını söylüyor.

CreditLadder

Bir ipotek almaya hazırlanırken kredi puanınızı yükseltmek isteyen bir kiracıysanız, CreditLadder size yardımcı olabilir. Bu program, kira ödemelerinizi kredi geçmişinize ve puanınıza katkı sağlamanıza ve kaydetmenize imkan veriyor. Hem Experian hem de Equifax, ödemelerinizi veritabanında tutuyor ve size ihtiyacınız olan ipoteği güvence altına almak için mümkün olan en iyi şansı veriyor.

Spike Global

Spike Global, bina sahiplerini ve yöneticilerini kiracılarıyla buluşturan yazılım çözümleri sunuyor. PropTech girişiminin uygulamaları, emlak yönetimi, hizmetler ve olanaklar, sosyal kulüpler, etkinlikler, sorular, teslimatlar, haberler ve duyurular dahil olmak üzere çeşitli ticari ve konut amaçlı emlak uygulamalarında kullanılabilir.

Built-ID

Built-ID, emlak sektörü için topluluk katılım araçları oluşturan başka bir yazılım şirketi. Yerleşik Kimlik, yeni gelişmeler için topluluk danışma sürecine çeşitlilik getirmeye odaklanıyor ve mahalle sakinlerinin mahallelerindeki yeni projeler hakkında söz sahibi olmasını sağlıyor.

Spaceflow

Spaceflow, bina sahiplerini ve işgalcileri birbirine bağlama konusunda kendi fikirleri olan bir PropTech şirketidir. Konut, ofis, öğrenci konutları ve daha fazlası için geçerli olan Spaceflow , ev sahiplerine daha etkin ve verimli çalışması için gereken teknolojiyi vererek kiracı deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor.

Ideal Flatmate

Şakayla "Daire kiralamak için Tinder" olarak faturalandırılan Ideal Flatmate, adından da anlaşılacağı gibi, sizi bölgenizdeki ideal bir ev arkadaşıyla eşleştirmeyi vaat ediyor. İster bir oda kiralamak ister mevcut yerinizi kiralamak isteyin, uygulama ve web sitesi, size oda arama ve sizi platformdaki en uygun ev arkadaşlarıyla eşleştirmek için bir 'Eşleşme Testi' yapma şansı sunuyor.

DİĞER HABER
29 Temmuz 2022