"Değerli olan her şey ölçülemez, ölçülebilen her şey değerli değildir." Albert Einstein
Century 21 Yeniden Markalaşıyor

Century 21, yaptığı açıklamayla yeniden markalaşma kampanyasını başlattıklarını duyurdu. Emlak sektörünün genelini kaplayan vasatlık, müşterilerin emlak satış uzmanlarına karşı güvensiz ve ilgisiz durmasına yol açtığını belirten Century 21 yeni kampanyasıyla bunun önüne geçmek istiyor.

Century 21’in Wakefield Research adlı araştırma şirketine yaptırdığı anket çalışmasında, ev satın alanların büyük kısmı araba almanın emlakçı bulmaya göre daha az zaman aldığını düşünüyor. Aynı zamanda yine katılımcılara göre tatil planlaması yapmak da iyi bir emlakçı bulmaktan daha kolay. Evlerini satan kişilerin neredeyse yüzde 40’ı ise iyi bir emlakçı bulabilmenin kanal tedavisi olmaktan bile daha kötü olduğunu düşünüyor.

Yeni reklam kampanyası Century 21’e yeni bir görsel kimlik katmak üzere düzenlenirken, televizyonda, dijital, sosyal ve yazılı medya ağlarında yayınlanacak. Century 21 Real Estate’in CMO’su Cara Whitley de konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, bunun amaçları için sadece başlangıç olduğunu ve endüstriyi tüketici lehine dönüştüreceklerini dile getirdi. Whitley, yeni kampanyalarının logo yenilenmesinden öte olduğunu söyledi.

Yeni markalaşma kampanyasında Century 21 Real Estate yeni logosunu da tanıttı. Logoda yine altın sarısı ve siyah renklere sadık kalınırken, logo üzerindeki görsel değişimler dikkat çekiyor. Yeni logoda günümüz trendi ‘basitlik’ uygulanmış ve hem sade, hem şık bir logo ortaya çıkarılmış.

Kampanya için 30 saniyelik bir TV reklamı çekilirken, ‘Sıradanla Yetinmeyin’ sloganı kullanıldı. İyi seyirler!

DİĞER HABER
09 Mart 2018