"Değerli olan her şey ölçülemez, ölçülebilen her şey değerli değildir." Albert Einstein
Emlak Firmaları İçin Şaşırtıcı Derecede Faydalı 3 Uygulama

Gayrimenkul satışı ile uğraşırken zaman tasarrufunuzu ve kazancınızı en üst düzeye çıkarmak ister misiniz? Cevabınız evet ise, sizin için özetlediğimiz birkaç uygulamaya göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Bu uygulamalar, sizi güvende tuttukları gibi daha verimli çalışmanızı da sağlayarak zamanınızı ve gelirinizi daha iyi yönetebilmenize neden olurlar. Mobil uygulamalar, bazen olağanüstü yetenekleri sayesinde sizin mevcut durumunuzu korumanızı ve hatta daha üst düzeye çıkmanızı sağlayabilirler.

Befunky

Gayrimenkul işinde kullanacağınız bir resim, bin görüntülenmeye ve birkaç yeni müşteriye eş değerde olabilir. Yeterince kaliteli resim çekemediniz ve elinizde mülklere dair kötü resimler mi kaldı? O zaman Befunky uygulamasını kullanarak bu resimleri bir kolaj haline getirip müşteriler tarafından daha değerli görünmelerini sağlayabilirsiniz.

 

Befunky, emlak kolaj fotoğraflarınızı hareketli sanal parçalara dönüştüren bir uygulamadır. Özellikle sosyal medyada aktif olan ve kolaj fotoğrafları yapıp paylaşan bir emlak brokersanız, bu uygulama ile kendinize çok daha etkileyici dizaynlar oluşturabilirsiniz.

Autodesk Homestyler

Gayrimenkul işini bilirsiniz. Eğer evi gezen potansiyel alıcıyı, o evi nasıl kullanabileceğine dair bir hayalin içine sürükleyemezseniz satışınız biraz zor olur. İşte Autodesk Homestyler, bu konuda emlak brokerların imdadına yetişiyor.

Autodesk Homestyler, müşterilerinizin odaları nasıl tasarlayabileceklerini görsel olarak görmelerini sağlayan eğlenceli ve faydalı bir uygulamadır. Üç boyutlu bir oda tasarımcısı olan bu uygulama, müşterinizin boş bir yatak odasını nasıl dizayn edebileceğini önceden görmesini sağlar.

Eğer oda içi boş olduğu için çok küçük görünüyorsa veya boyası, döşemesi değişecekse, bu uygulamada yapacağınız değişiklikleri uygulayarak müşteriye evin son halini daha gerçekleşmeden gösterme şansınız oluyor.

Pushbullet

Pushbullet, telefon, tablet ve dizüstü bilgisayar arasında git-gel yapmanıza engel olacak bir araçtır. Yani kullandığınız her cihazdaki bildirimleri ortak bir platform üzerinden görebilir ve takip edebilirsiniz. Bu sayede bir iş başındayken akıllı telefonunuzdaki veya tabletinizdeki her bildirime veya vızıltıya bakmak zorunda kalmazsınız.

Örneğin dizüstü bilgisayarınızda bir iş üzerinde çalışıyorsunuz. Belki web sitenize entegre ettiğiniz bloğunuza içerik üretmekle meşgulsünüz. Bilgisayarınızdaki Pushbullet sayesinde bir yandan telefonunuza gelen bildirimlere anında göz atma şansınız oluyor. Kimin sizi aradığını ya da mesaj attığını görebiliyorsunuz.

Belki birden fazla cihazı kontrol etmeyi çok vakit alıcı bir şey olarak görmüyor olabilirsiniz. Ancak bir işe konsantre olmuşken diğer cihazlardan gelen bildirimlere sürekli kafa çevirmek aslında sizi çok etkiler.

DİĞER HABER
23 Mayıs 2021