"Değerli olan her şey ölçülemez, ölçülebilen her şey değerli değildir." Albert Einstein
Global Pazarlara Açılmak İsteyen Emlakçılar, TikTok İçin Üretilen Reklam Stratejilerini Keşfedin

TikTok, film yönetmeni ve yaratıcısı David Ma liderliğindeki bir diziyle geçen yıl çıkış yapan başarılı "Made for TikTok" talk show'unun yeni sezonunu yayınladı. 

Made for TikTok, reklamverenlerin marka erişimlerini en üst düzeye çıkarmak için TikTok öncelikli stratejiler oluşturmalarına ve kitlelerinin ilgisini çekmek için daha iyi TikTok içeriği oluşturmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. İlk bölümler bu hafta yayınlandı ve @tiktokforbusiness  kanalında mevcut.

Bir emlak profesyoneli olarak, daha çok bir eğlence kanalı olan TikTok'ta henüz aktif olmayabilirsiniz. Ancak yaklaşımınızı yeniden gözden geçirmek ve onu görmezden gelmeyi bırakmak isteyebilirsiniz. 2022: Dönüşen Bir Dünya — Annie Uygulamasıyla Başarıya Ulaşmanıza Yardımcı Olacak 6 Mobil Tahmin, TikTok'un 2022 yılına kadar dünya genelinde 1,5 milyar aktif kullanıcıyı geçeceğini öne sürüyor. Rapor ayrıca şu uyarıda bulunuyor:

"TikTok'un küresel yükselişi, video akışı sağlayıcılarının zaman ayırması ve geniş erişimleri ve derin kullanıcı katılımı nedeniyle önemli reklamcılık avantajları sağlıyor."

Halihazırda yayınlanan bölümler, TikTok'ta reklam vermede veya sadece ilgi çekici içerik paylaşmada etkili ve başarılı olan içerik oluşturuculardan size değerli tavsiyeler veriyor. 

 

@tiktokforbusiness Welcome to #MadeForTikTok, a talk show made by people in the ad industry, *for* people in the ad industry. Drop a ???? in the comments to help us welcome our first guest — Oliver McAteer, Head of Development, @mischiefusa ♬ original sound - TikTok for Business

Mischief USA Geliştirme Başkanı Oliver McAteer, gösterinin ilk konuğu olarak programda çok yerinde bir ipucu verdi:

”Herhangi bir markalı içeriği çekerken dikey ve yüksek çözünürlüklü (en az 720p) çekim yapmayı, müzik ve ses kullanmayı ve 10 saniyeden uzun (ideal olarak 21-34) yapmayı unutmayın. Artık istediğiniz uzunlukta videolar da üretebilirsiniz - 10 dakika. Ama kayıtlarınızın içeriği bir talk show değilse, videoyu kısa tutun. Tiktok kitlesi kısa videolara daha ilgililer."

Bu talkshow'lar, TikTok kullanıcılarının reklamları umursamadığını anlamanız için çok önemlidir. TikTok kullanıcıları, sıkıcı kurumsal reklamlar yerine, ilham veren komik, insani ve savunmasız hikayeler ve içerikler istiyorlar.

Diğer markaların TikTok'u iş için nasıl kullandığını görmek istiyorsanız sayısız başarı öyküsü var. Ancak, çoğunun Yiyecek ve İçecek, Tüketim Malları, Finans, Elektronik, Giyim ve Aksesuar, Makyaj ve Güzellik ve Seyahat olduğunu fark edeceksiniz. Ancak yakından bakarsanız, Volkswagen, Seat, Hyundai ve diğer birkaç otomotiv markasını da göreceksiniz. Bunun gibi üst düzey markalar TikTok'u iş için başarıyla kullanabiliyorsa, siz de emlak işiniz için aynısını yapabilirsiniz. 

Made for TikTok, röportajlar ve komedi skeçleriyle tamamlanmış, tamamı markalarla profesyonel olarak çalışan benzersiz bir içerik oluşturucu grubunu içeren bir gece sohbeti programı. Bu seri, "yaratıcı reklam endüstrisinin dilini konuşan uzmanların rehberliğinde reklamverenlerin TikTok'a öncelik veren stratejiler oluşturmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. 

Popüler sosyal medya mecrasında gösteriler oldukça eğlenceli ve yaratıcılar. TikTok emlak pazarlama ve reklam stratejilerinizde size çok yardımcı olabilir ve yeni müşteriler kazanmanızı sağlayabilir. 

DİĞER HABER
15 Haziran 2022