"Değerli olan her şey ölçülemez, ölçülebilen her şey değerli değildir." Albert Einstein
Merchlar Teknolojisini Kullanarak Müşterileri Daha İyi Etkilemek Mümkün

Sanal gerçeklik, günümüzün gayrimenkul profesyonelleri tarafından tercih edilen en iyi pazarlama araçlarından biri olarak karşımızda duruyor. Çünkü sanal gerçeklik teknolojisi sayesinde gayrimenkul profesyonelleri, farklı şehirdeki, bölgedeki veya ülkedeki potansiyel müşterilere yerinden kımıldamadan bir mülk gösterimi yapabiliyor ve mülk içerisinde tur atmasını sağlayabiliyor.

Üstelik sanal gerçeklik teknolojisinin gayrimenkul sektöründe kullanıldığı tek alan bu değil. Bina projelerinin henüz yapılmadan evvel gerçekte nasıl görüneceğine dair görüntüler elde edilebiliyor ve bu sayede müşteriler bina bittiğinde ortaya çıkacak olan yapı hakkında bir fikre sahip oluyorlar. Henüz gerçeğe dönüştürülmemiş yapı projelerinde, müşterileri ikna etme anlamında bunun inanılmaz faydaları olabiliyor.

360 Derece ve Sanal Gerçeklik Turları

Bir mülk, ayrıca 360 turları ile de görüntülenebiliyor. Bu tarz bir bina turu, müşterilere katlar, merdivenler ve odalar arası geçişler dâhil evin tüm bölümlerinde gezinme imkânı veriyor. Dolayısıyla 360 derece turları ve sanal gerçeklik turları bütünleşik olarak gayrimenkul sektöründe kullanılan en etkili pazarlama araçları haline gelmiş durumda.

Ticari gayrimenkul profesyonelleri için sanal gerçeklik, yatırıma dönüştürme anlamında inanılmaz bir etkiye sahip. İster sanal ister 360 turları olsun, her ikisi de normal fotoğraflara göre potansiyel müşterilerin mülklere 13 kat daha fazla odaklanmasını sağlıyor. Buna ek olarak, gayrimenkul firmaları, bu iki teknolojjk tur sayesinde dünya çapında kendilerine gerçekleşen müşteri ziyaretlerinde yüzde 30 oranında bir artış yaşıyor.

Başka bir deyişle, potansiyel bir müşteriye yüksek kalitede fotoğraflar göstererek onun ilgisini biraz olsun çekebilirsiniz. Ancak bir mülkü satma olasılığınızı arttırmak istiyorsanız, kesinlikle sanal gerçeklik hizmetlerinden faydalanmayı düşünmelisiniz.

Sanal Gerçeklik Teknolojisi Uygulayıcısı: Merchlar

Araştırmalarımıza göre Merchlar teknolojisi, bu anlamda sizlere inanılmaz bir hizmet sunabilir. Sanal gerçeklik üzerine projelerinizi gerçekleştirmek üzere sizi bekleyen Merchlar’ın bu alandaki başarısı oldukça cezbedici. Fiziksel olarak ilgilendiği mülkleri ziyaret etme şansı olmayan potansiyel alıcılara gerçek bir deneyim şansı sunan Merchlar, bir dijital etkileşimli firma olarak hem alıcılara, hem satıcılara hem de gayrimenkul firmalarına olağanüstü bir iş tecrübesi sunuyor.

Gerçek şu ki gayrimenkul endüstrisi son derece yüksek rekabet gücüne dayanır. Çok sayıda firma, aynı müşterileri kazanmak için yarışır. Bu nedenle yapacakları pazarlamanın son derece yaratıcı olması hayati önem taşır. Tam bu noktada Merchlar’ın neden tercih edilmesi gerektiğini anlayabiliyoruz. Çünkü Merchlar size özel sunduğu sanal gerçeklik sistemleri ile hedef kitlenize uygun son derece etkileyici bir pazarlama stratejisi geliştirmenize yardımcı oluyor.

Merchlar’ı kullanarak, tüketiciler ile teknoloji arasında çok kolayca bağlantı sağlanabiliyor. İmza teknolojisi ile güçlü bir pazarlama stratejisinin kombinasyonundan oluşan Merchlar, bu anlamda inanılmaz bir çözüm haline geliyor. Genel olarak Merchlar, ekip-müşteriler-hedef kullanıcı arasında bir işbirliği oluşmasına neden olur. Dolayısıyla çok spesifik ihtiyaçlara cevap verebilir.

Merchlar’ın tercih ettiği ileri teknoloji dijital çözümler sayesinde, firmanızın istikrarlı bir yol izlemesini sağlayabilirsiniz. Başta mütevazi bir başlangıç yapan Merchlar, değerini zaman içinde kanıtlamayı başardı. Arttırılmış sanal gerçeklik teknolojisi kullanarak, mobil uygulamalar da dahil olmak üzere müşterilerine geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

Eğer sanal gerçeklik teknolojisi ile gayrimenkul pazarlaması yaparak farkınızı ortaya koymak ve binlerce firma arasından sıyrılmak istiyorsanız, siz de bu dünyaya doğru bir adım atın ve Merchlar ile “fark yaratın”.

DİĞER HABER
02 Eylül 2016