"Değerli olan her şey ölçülemez, ölçülebilen her şey değerli değildir." Albert Einstein
Ucuz Mortgage Girişimi FirstClose 35 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Mortgage ve konut sermayesi girişimi FirstClose, Lateral Investment Management'tan 35 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Fintech şirketi şu anda ABD konut sermayesi ve ipotek piyasaları için taahhüt, iş akışı otomasyon teknolojisi, satış noktası yazılımı ve veri hizmetleri sağlıyor. Müşterileri arasında 400'den fazla banka ve kredi birliği bulunuyor.

FirstClose bu yatırımı, mülk veri zekasını daha iyi kullanarak, en iyi kredi verenler ve teknoloji sağlayıcılarla ortaklık kurarak finansal hizmetler ayak izini genişletmek de dahil olmak üzere, ürün ve büyüme stratejilerini hızlandırmak için kullanacağını söyledi.

FirstClose'un kurucu ortağı ve CEO'su Tedd Smith yaptığı açıklamada, "Misyonumuz, her zaman kredi kapatma sürelerini hızlandırarak, kredi hacimlerini artırarak ve maliyetleri düşürerek bankaların ve kredi birliklerinin tüketicilere hizmet etme biçimini iyileştirmek olmuştur." dedi. “Bu yıl, faiz oranları yükselmeye devam ederken ve konut kredisi hacimleri hızla yükselirken, bu fonlama, günümüzün sürekli değişen dünyasında yüksek talep gören uçtan uca çözümler sunarken daha hızlı yenilik yapmaya ve üstün bir müşteri deneyimi sunmamıza olanak sağlayacak." 

FirstClose'a göre, FirstClose EquityIQ çözümünü kullanan finans şirketleri, çevrimiçi başvurularda %35'lik bir artış, ödemelerde %25'lik bir artış ve başvurudan finansmana kadar geçen sürede %77'lik bir azalma gördü.

FirstClose Ceo'su Tim Smith yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bir ipotek kredisine başvururken bir ev değeri, mevcut konut sermayesi ve anında kredi kararı hakkında anında geri bildirim almanın basit ve kolay bir yoluna olan talep, bir iş zorunluluğu haline geldi" "Ev kredisi pazarında daha fazla müşteriye hizmet vermek için satış ve müşteri başarısı ekiplerimizi genişletiyoruz."

DİĞER HABER
30 Mayıs 2022